,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР 

модел 1903 В8-2

димензии 66см*40см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,790ден