,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1903 В8-1

димензии 60см*35см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

 

 

 

 

1,575ден