,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕР ПЛАСТИЧЕН

модел 1903 В3

димензии 55см*35см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,799ден