,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕР ПЛАСТИЧЕН

модел  1903 В3

димензии 68см*38см*24см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

2,199ден