,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ТЕКСТИЛ КУФЕР

модел 1905 А5/1

димензии 56см*36см*18см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,599ден