,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ГОЛЕМ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А4-1

димензии 65см*42см*24см

2-тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,599ден