,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

СРЕДЕН КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А4/2

димензии 55см*38см*22см

2-тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,099ден