,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А4-3

димензии 45см*30см*18см

2-тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

799ден