КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ГОЛЕМ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 С5

димензии 68см*42см*28см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,799ден