,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 С5

димензии 55см*36см*22см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,499ден