,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ГОЛЕМ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А1-1

димензии 84см*52см*26см

2-тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,899ден