,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

СРЕДЕН КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А1-2

димензии 58см*40см*24см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,649ден