,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел 1905 А1-4

димензии 52см*35см*18см

2-тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

899ден