,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ГОЛЕМ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел Bloomberg

димензии 68см*42см*28см

2- тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,899ден