,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ КУФЕР ТЕКСТИЛ

модел Bloomberg

димензии 55см*36см*20см

2-тркала

рачка на извлекување

механиза за заклучување

1,499ден