-33%
,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1905 С1

димензии 65см*45см*24см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,200ден 1,790ден