-27%
,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1905 С1

димензии 55см*35см*20см

4-ротирачки тркала

-рачка на извлекувње

-механизам за заклучување

 

1,100ден 1,499ден