,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕР ПЛАСТИЧЕН  -модел 1907 F1        4-ротирачки тркала                                  рачка на извлекување                механизам за заклучување                 димензии 29 “(инчи)-2090 ден         димензии 28 “(инчи)-1990 ден         димензии 27 “(инчи)-1890 ден          димензии 26 “(инчи)-1790 ден             димензии 25 “(инчи)-1690 ден          димензии 24 “(инчи)-1590 ден         димензии 23 “(инчи)-1490 ден          димензии 22 “(инчи)-1390 ден           димензии 21 “(инчи)-1290 ден            димензии 20 “(инчи)-1190 ден          димензии 19 “(инчи)-1090 ден            димензии 18 “(инчи)-990 ден

 

 

1,090ден