,

КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

КУФЕР

модел 1907 Ј

-димензии на куферот 55см*35см*20см

-пластичен куфер

-4 ротирачки тркала

-рачка на извлекување

-механизам за заклучување

1,499ден