,

КУФЕР BLOOMBERG-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

модел 1902 J-1 /BLOOMBERG

димензии  60см*35см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,490ден