-33%
,

ЛЕЖАЛКА


Compare

ЛЕЖАЛКА

-Лежалка со едноставен и современ стил!

– Подлога за прилагодување на грбот (4 позиции)

-димензии

*180см должина

*60см ширина

*33см висина

1,999ден 2,990ден