-20%

МАГИЧНА ТОПКА ШТО ЛЕБДИ 2201 J-нема на залиха


Compare

МАГИЧНА ТОПКА -ФУДБАЛ ШТО ЛЕБДИ

Играчка топка на возудх  што лебди

-заштитиа од страните на топката  да не го оштети мебелот

-идеална играчка топка светлечка и звучна за внатрешни простории

*во цената се вклучени  4 батрии што се полнат и полњач за истите

одлична за внатрешни простории работи на мазни површини(дрво,тепих,бетон)


-

399ден 499ден