,

Мала Едноставна столица -Lazy Chair 2307 Н2


Compare

Мала Едноставна столица -Lazy Chair

Помошно, мултинаменско столче Lazy Chair е идеално за секаква примена .

Lazy Chair се одлично парче мебел кое ја надополнува убавината на секоја просторија и драстично го менува нејзиниот изглед.

***висина на столчето 45 см

***димензии  на седлото 30см*28см

590ден