МАЛИОТ ДОКТОР ПИНК 3ВО1-2105 К10-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Докторските играчки можат да имаат 3 функции – куфер, држач и количка.
1 комплет медицински материјали за најмалите, добри за поттикнување на детската имагинација при играње улоги. Вклучете Вклучете стетоскоп, ножици, термометар, инјектирање итн. како што е прикажано на сликата 24x41x71cm

1,349ден