,

МАЛ КУФЕР-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

МАЛ ПЛАСТИЧЕН КУФЕР

МОДЕЛ 1903 F5-1

димензии 55см*35см*20см

4-ротирачки тркала

рачка на извлекување

механизам за заклучување

1,499ден