,

МАСАЖЕР


Compare

Масажер за врат
Ги релаксира менталните и мускулните тензии,

-го релаксира заморот од физички напор,

-заштеда на време, таблети и оттука нема токсични ефекти,

-нема несакани ефекти,

-го подобрува здравјето и убавината

-ве одржува млади,

-одржува совршен метаболизам, ја зголемува ефикасноста на работата, ја зголемува виталната енергија

1,000ден