Масажер


Compare

Карактеристики на масажер за врат и рамена:

– 4 ролери за масажа кои се вртат во насока на стрелките на часовникот или спротивно од стрелките на часовникот;
– способност за прилагодување на насоката на вртење на ролерите за масажа;
– способност за прилагодување на брзината на ротација на ролерите за масажа;
– функција за инфрацрвено греење;
– авто-тајмер за 8 минути;
– површината на масажерот е изработена од мека ткаенина.
– моќност – 50 вати.
– тежина – 2,27 кг.
– големина – 350 * 220 * 260 мм.

2105G1-5

 

949ден