,

МАСА СО 4 СТОЛА-2308Х7


Compare

МАСА СО 2-СТОЛЧИЊА

*СТОЛЧИЊАТА МОЖЕ ДА БИДАТ ПО ИЗБОР НА БОЈА
-БЕЛА И ЦРНА
Прекрасната бела маса со цврсти метални ногарки и дава на вашата соба или канцеларија класичен, рустикален и архитектонски изглед што го прави совршено парче.
-совршено се вклопува во станбениот простор места за појадок, кујни и трпезарии, или јавните површини како кафуле или ресторан, особено нагласувајќи го минималистичкиот или хај-тек ентериерот.

7,560ден