,

МАСА 2308 Х1


Compare
МИНИ МАСА
Без разлика каде ќе ја ставите квадратната странична маса, таа изгледа одлично. Може да се користи како модерна маса за троседот, масичка за кафе во дневната соба, па дури и како надворешна маса или штанд за растенија
димензии 60см*60см*50см

1,110ден