-50%

Механички возење на играчка-Лав-2101 а4


Compare
Механички возење на играчка-Лав
голема механичка играчка лав, возење на играчката е на принцип скокање нагоре и надолу и движење,
*се придвижува нанапред со самото јавање на коњчето
*има помошни педали за потпора на нозете на детето
*помошни рачки за држење на рацете на детето
*не користи батерии
*не користи адаптер

4,875ден 9,750ден