-50%

Механички возење на играчка-Тигар 2101 а3


Compare

Механички возење на играчка-Тигар 2101 а3

*голема механичка играчка тигар, возење на играчката е на принцип скокање нагоре и надолу и движење,
*се придвижува нанапред со самото јавање на тигарот
*има помошни педали за потпора на нозете на детето
*помошни рачки за држење на рацете на детето
*не користи батерии
*не користи адаптер

4,875ден 9,750ден