МИНИ ГРЕАЛКА


Compare

Мини десктоп грејач со прекрасен дизајн

модел 2105  L7

Мини вентилатор за греење – пренослив грејач за заштеда на енергија

-Грејниот вентилатор има прилично компактен дизајн, мала тежина, лесен за преместување од една локација на друга и не зазема многу простор за користење.
-Производот е дизајниран со подлога што помага цврсто на подот без да се навалува или паѓа.

399ден