Мини Правосмукалка


Compare
Мини Правосмукалка може да се користи за брзо и лесно отстранување на остатоци од храна, честички, влакна од домашни миленици, прашина, песок и други остатоци.
Поради предностите е лесната, пренослива, полнење, безжична и компактна големина, оваа правосмукалка е лесна за употреба и складирање. И повеќе, нема потреба да се грижите за зафаќање премногу простор во внатрешноста на автомобилот кога не го користите.
Изграден е од ABS материјал.

999ден