-25%

Мини Преклоплива Мала Преносна Машина за Перење Алишта-виолетова


Compare
Пренослива мини машина за перење: пренослива машина за перење за бебешка облека, долна облека.
Преносливи ултразвучни машини за перење: машината за перење користи технологија за ултразвучна стерилизација, вибрациите со висока фреквенција ги отстрануваат дамките и чистењето е почисто и потемелно. Интимната долна облека и лесната и мала облека може да се перат одделно без грижа, збогување со одземаното време и макотрпно миење на рацете
Може да носи 1 кг тежина на алиштата.
Одводен вентил и преклоплив дизајн: Дизајн на интимен вентил за одвод, лесна за празнење на отпадната вода без рачно истурање, удобен и без грижа.
Преклопната машина за перење може лесно да се преклопи без да зафаќа простор, а може да ја собере во куферот и да ве придружува до крај.Лесно може да се складира во автомобил или багаж, погоден за/патување/движење.
***машината за перење е особено погодна за перење бебешка облека ,долна облека, крпи, чорапи, играчки или други мали предмети.
Лесна за употреба.Како втора машина за перење во семејството, таа е добар избор.

1,499ден 1,999ден