СЕТ КУЈНА- 2105 К24-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

СЕТ КУЈНА
модел 2105 К24
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
-сет аксесоари за кујна тенџере,чаши,шољи,прибор за јадење
-аксесоари со продукти за јадење
димензии
56см*32см*53,5см

1,599ден