Мрежа за комарци за врата со магнет-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
*Дизајнирана Мрежа за комарци за врата со магнет, против против инсекти за безбеден дом
*Веднаш се отвара и лесно се затвара
*83 инчи*19,5 инчи мрежни панели
*ДОСТАВА ЗА КАРГО 130ден.

150ден