Мултифункционален електричен уред за педикир-HAR-007


Compare
Мултифункционален електричен уред за педикир
нормалното ткиво на кожата нема да биде повредено, со совршена нега и нега, нега и нега на стапалата, Лесно и безбедно ракување.Кутијата за прав е дизајнирана да ги собира остатоците додека се турпија, што е ефективни мерки за да се спречи летањето на остатоците, наоколу. Специјална четка се користи за чистење на кутијата за прав после секоја употреба. нега и нега за стапалото и целото тело, Замена на соодветните додатоци:чекан за масажа, може да се користи и за масажа на. пета, нога дури и целото тело. Масажата може да го подобри квалитетот на спиењето, да ги елиминира симптомите на главоболка, болка во вратот и рамото. Масажата на задниот дел од ѓонот може да го елиминира заморот и да ги ублажи болките. Кога имате проблем со лош грб или лош, производот може да се користи за масажа на половината, рамото, вратот и ногата и други делови од лошото, што ќе помогне да се промовира циркулацијата на крвта и да биде корисно за здравјето.

599ден