Мултифункционален интелигентен робот за натпреварување во фудбал-2105с22-нема на залиха


Compare
Паметен робот за играње фудбал со 2 роботи
Паметен контролен робот за фудбалер
-далечински управувач, овозможувајќи повеќе роботи да играат заедно
– Напред, назад, вртење лево, десно вртење, автоматска демонстрација, може да пее и да танцува

модел 2105с22

2,999ден