Мултифункционален ранец за бебиња


Compare
Мултифункционален ранец за бебиња
Торба за пелени за бебиња
Ранец за кревет
модел 2106 D1
1.Голем капацитет
2.Независна површина за шишиња со млеко
3.Интимна тока
4.Висок квалитет на тока
5.Пумпа дизајн на хартиена кеса
6. Дизајн за позиција на шише со вода
7. Дизајн против кражба
8.Водоотпорна ткаенина
9. Дизајн на приколка со двоен Д прстен
– Разумен распоред за целосно искористување на просторот на главната торба

1,299ден