МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СОКОВНИК-har-005


Compare

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН СОКОВНИК

Погоден за патување, кампување или за секое време кога сакате сок во движење без потреба од струја.
Дизајн за одвојување на остатоци од сок, вакуумски чаши за вшмукување, рачна рачка за проширување, погодна за ваша употреба.
Силната вшмукувачка основа се држи на повеќето рамни површини, обезбедувајќи стабилна работа

455ден