-23%
,

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСА


Compare
Мултифункционална масичка
модел 2105 Д10
Одлична понуда за луѓе кои сакаат практични работи!
Со оваа масичка ќе можете лесно и удобно да работите со компјутер/таблет во кревет или во автомобил. Ќе биде погоден и за пишување, читање или како подлога.
димензии 55см*32см*25см

1,099ден 1,429ден