-23%
,

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСИЧКА


Compare

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСИЧКА

модел 2105 Д6

димензии 70см*40см

А масичката може да ја користите и за други активности, како масичка за грицки и пијалок додека лежите и гледате телевизија, или на пример доколку сакате да го изненадите партнерот со доручек во кревет.

499ден 649ден