-25%
,

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА МАСИЧКА-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
Практична масичка за лаптоп/таблет
-со додатна скриена фиока
А масичката може да ја користите и за други активности, како масичка за грицки и пијалок додека лежите и гледате телевизија, или на пример доколку сакате да го изненадите партнерот со доручек во кревет.
Додатна бенефиција за масичката е што се склопува и може да ја носите со себе насекаде.

449ден 599ден