Мултифункционална мини машина за шиење-НЕМАМЕ НА ЗАЛИХА


Compare

Мултифункционална мини машина за шиење
-Оваа машина за шиење е основна машина за шиење

-лесна за употреба, функција погодна за сите корисници на машини за шиење

589ден