Мултифункционална сталажа-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
•Сталажа за сите ваши работи под мијалник
• Решетката може да се прошири за да содржи повеќе предмети.
• Лесна инсталација.
• Отстранливи делови за лесно чистење или лесно складирање.
• Ова решение што може да се прилагоди за заштеда на простор ,сталажата е погодна за скоро сите под мијалникот.
Прилагодливи полици што можат да бидат откинати или исклучени, за да се дозволи градење околу цевките.
Добра е идејата за заштеда на простор во кујната.
• Организаторот Единствен од еден вид под мијалник создава корисен простор за складирање.
Цврсти метални цевки и трајни пластични полици се модуларни и можат да бидат распоредени да се вклопат околу која било конфигурација на цевки под мијалник и додавање на посакуван простор на полицата!
Лесно се инсталира, не се потребни алатки.
Конечно, оставете простор за сите ваши средства за чистење и тоалети.
Оваа сталажа може да се прошири од 50cm до 70cm должина.
• Применлив простор: Кујна, Бања, Спална…

490ден