НАВЛАЖНУВАЧ ЗА ВОЗДУХ-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Навлажнувач за воздух

модел 2105 L3

-USB полнење

-димензии на навлажнувачот за воздух 8см88см*15,7см

349ден