Пакување на храна-Вакум-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Материјал: ABS
Начин на пакување: кутија во боја
Големина на производот: 37,3*7*8,5см
Напон: AC100-240V/50-60HZ
Работен притисок: -60Kpa
Номинална моќност: 90W
Максимално запечатување: 28MM
Wireица за греење: легура на никелска жица
**БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

809ден