Паметен коректор за држење на телото-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

*Паметниот коректор на држење на телото може да ви помогне да ги поправите лошите навики на држење на телото и да ја ублажите болката во вратот во грбот.
*Кога грбот на корисникот е свиткан повеќе од 25 степени, потсетникот за грбот автоматски ќе го почувствува и веднаш ќе го активира алармот за вибрации.

419ден