-12%

Патка што се движи со 2-пиштола и топки*2201 В5


Compare
Забавна игра за целото семејство.
Фантастична аркадна игра – гаѓање цел. Совршен за љубителите на пиштоли ББ. Сетот вклучува: патка што се движи, пушка, 10 куршуми.
Куршумите се направени од пена, па затоа се лесни, меки и пред се безбедни.Патката се движи и вие треба да ја погодите
Кога куршумот ќе го погоди јазикот на патката, играчката слуша карактеристичен звук.Патката се движи и треба да ја погодите
LCD екранот автоматски ги брои сите погодени цели.
Ударот во целта бара голема концентрација, благодарение на што детето се стекнува со вештини за координација и концентрација на рацете и очите. Нашите деца можат да организираат натпревари во стрелање, благодарение на кои, со помош на натпревари, ќе научат како да губат и да победуваат.
Можете да играте во парови како тим, поставувајќи правила во кои победува тимот што ќе постигне најмногу голови во најкус можен рок.

1,499ден 1,699ден