-13%

Паторот што се движи пука во целта со пиштол и топки-2201 В4


Compare
Забавна игра за целото семејство.
Фантастична аркадна игра – гаѓање цел. Совршен за љубителите на пиштоли ББ. Сетот вклучува: патка што се движи, пушка, 10 куршуми.
Куршумите се направени од пена, па затоа се лесни, меки и пред се безбедни.Патката се движи и вие треба да ја погодите
Кога куршумот ќе го погоди јазикот на патката, играчката слуша карактеристичен звук.
LCD екранот автоматски ги брои сите погодени цели.
Ударот во целта бара голема концентрација, благодарение на што детето се стекнува со вештини за координација и концентрација на рацете и очите. Нашите деца можат да организираат натпревари во стрелање, благодарение на кои, со помош на натпревари, ќе научат како да губат и да победуваат.
Можете да играте во парови како тим, поставувајќи правила во кои победува тимот што ќе постигне најмногу голови во најкус можен рок.

1,399ден 1,599ден